De Uitnodiging

Artists: Laura van Dolron & Mark Kulsdom – SHOW IN DUTCH

Duration: 60 min

Saturday, 9 november
Start: 20:50
End: 21:50
Price: € 15
Language: Dutch
Location: Studio

About the show:

Speciaal voor het Storytelling Festival maakt Laura een eclectische mix van haar werk, met de voorstelling De Uitnodiging als basis en Moed als thema. Het genre stand-up philosophy, dat Laura zelf creëerde, leent zich er perfect voor om de voorstelling zo aan te passen dat hij helemaal klopt bij de omgeving en de context.


BIOS: 

Laura van Dolron creëerde haar eigen genre stand-up philosophy. Samen met het publiek zoekt zij naar wat mooi is en wat beter kan. Zij gebruikt het theater als plek om oprecht te zijn omdat zij gelooft dat er in het ‘echte’ leven al genoeg wordt gedaan alsof. Laura van Dolron troost en confronteert. Ze wil haar publiek laten lachen en nadenken. Ze laat zien dat kwetsbaarheid een kracht is die nodig is in deze wereld.

Al jaren gaat Laura van Dolron op zoek naar de universele waarden van het persoonlijke en gebruikt ze haar stem ook om anderen aan het woord te laten. Ze maakt haar voorstellingen over en in de wereld. Zo bezocht zij eerder een tbs-kliniek, AA-bijeenkomsten, hospices en opvang voor dakloze vluchtelingen waar ze voorstellingen over maakte.


CREDITS:
 hoSpel: Laura van Dolron & Mark Kulsdom