fbpx

Vers van de pers

Artist: Farbod Moghaddam

 

SATURDAY 6 NOVEMBER

Duration: 90 min

Start: 17:00

End: 18:30

Location: Theaterzaal

Price: € 12.50

Inhoud: 

“Avonturen en belevenissen die doorlopen als de wenkbrauw van zijn vader”

 

Vlieg mee op een tapijt door de bazaar van zijn geurige en kleurige herinneringen. Zijn voorhuidloze leven biedt namelijk een vat vol spannende avonturen. Avonturen en belevenissen die doorlopen als de wenkbrauw van zijn vader.

 

Zijn hart is als een vogel in een kooi, maar op het podium is het als een blaadje in de wind. Geproduceerd in Iran en geassembleerd in Nederland neemt Farbod Moghaddam (winnaar juryprijs Leids Cabaret Festival 2018) je mee in een mysterieuze reis door zijn ziel.

 

Zal hij vrede vinden in zijn hart dat vol verwachting klopt achter een bedje van Perzisch borsthaar? Wordt dit een nacht uit duizenden of één uit duizend en één nachten? Gaat hij eindelijk zijn rijbewijs halen? Verwacht in ieder geval een avond vol emotie, inspiratie. En sarcasme.

 

 

Bio:

De in Iran geboren en in Nederland getogen Farbod Moghaddam geeft ons een kijkje in zijn ziel. De winnaar van de juryprijs van het Leids Cabaret Festival 2018 neemt je mee naar zijn wereld die vol avonturen zit. Grijp je vast aan zijn vliegende tapijt en vlieg door Farbods bazaar vol geurige en kleurige herinneringen.

 

 

Show in Dutch

Farbod-Moghaddam-(photos-by-Marius-Roos)