Lucky day

Artiesten: Samuel van Belle, Quesa, Robbie Wallin en Marjolein Frijling

 

DONDERDAG 2 NOVEMBER

Duur: 70 min

Begintijd: 18:45

Eind: 19:55

Prijs: € 14.00

Hierna heb je mogelijk meer geld dan toen je binnenkwam

Inhoud:
Lucky Day is de enige voorstelling in de wereld, waarbij je mogelijk met meer geld weggaat dan toen je aankwam…
Kom binnen en sla je slag! Misschien is het wel jouw Lucky Day! De vraag is wel: wat doe je als je straks daadwerkelijk de hoofdprijs wint? Je mag er nu alvast over nadenken: houd je het prijzengeld zelf of geef je het weg aan een ander? De ander die diep in de schulden zit en van rustig slapen alleen maar kan dromen.
WARNING: Na het zien van de theatrale thriller-docu Lucky Day is het mogelijk dat je die nacht zelf niet kunt slapen.

NB: Lucky Day is voor 18 jaar en ouder. Neem je legitimatiebewijs mee

Bio: 

Marjolein Frijling (1981) studeerde culturele antropologie aan de UvA en deed de regieopleiding aan de Toneelacademie in Maastricht. In haar jeugd verhuisde ze meer dan 15 keer en woonde ze o.a. in Indonesië, Schotland, Engeland en Oman. Mogelijk is ze daardoor continu bezig met het doorgronden van sociologische en culturele verbanden. Dit komt terug in al haar radio- en theaterprojecten, waarin ze afwisselend de functie van maker, regisseur of performer voor haar rekening neemt. 

 

De afgelopen jaren maakte Marjolein o.a. de theatervoorstellingen 180 Amsterdammers, Fogo Correndo, Held(in) en Road Trippin’, waarbij ze storytelling combineert met antropologie en live-muziek. De voorstellingen waren te zien bij onder meer Internationaal Theater Amsterdam, Podium Mozaïek, Oerol Festival, Over ‘t IJ, BoslabTheaterfestival, Tolhuistuin, Artistieke Klimaattop en Openbare Bibliotheek Amsterdam. Tevens toonde ze haar werk en gaf ze storytelling workshops in Kaapstad, Praag, Edinburgh, München, Perth (Aus) en Warschau.

 

Credits: 

Tekst, regie en spel: Marjolein Frijling

Spel: Samuel van Belle, Quesa, Robbie Wallin en Marjolein Frijling

Dramaturgie: Arjen Barel

Productie: Eva Asselbergh

Een productie van Storytelling Centre in samenwerking met ONSbank

 

Voorstelling in het Nederlands