fbpx

Manhood

Artist: sandro lima

 

FRIDAY 5 NOVEMBER

Duration: 50 min

Start: 20:00

End: 20:50

Location: Studio

Price: € 12.50


*Since we are in a theatre, we will ask for your COVID QR-code at the entrance.

Inhoud:

“Een muzikale voorstelling over het zoeken naar je eigen vrijheid”

Het verhaal van een gevoelig jongetje dat opgroeit in een harde mannenwereld met lieve vrouwen om zich heen. De regels van de jungle hangen boven zijn hoofd. De sterren die hij daar ziet, zeggen hem dat hij zich moet kleden zoals zij zeggen, zich gedragen zoals zij zeggen. Maar is hij wel echt zo? Hoe kom je erachter wie jezelf bent zonder eraan onderdoor te gaan? In de verte hoort hij de muziek die hem de weg wijst. Maar in de stiltes van de muziek is er eenzaamheid.

 

Bio:

Sandro Lima is een 41-jarige acteur en regisseur, geboren en getogen in Rotterdam. Hij kwam in 2001 in aanraking met theater. Hij werkte vervolgens jaar in diverse functies bij het Rotterdams Centrum voor Theater (RCTH), waar hij in 2004 een acteursopleiding voltooide.  Sindsdien speelde hij in verschillende voorstellingen van onder andere Rotterdamslef, Rotjong, Waterhuis, MC Theater Amsterdam, Productiehuis Rotterdam, Stichting Bekijk’t en Theatergroep Siberia. Hij speelt voorstellingen in theaters, in klaslokalen voor jongeren, maar ook locatietheater zoals op Oerol Terschelling.

Naast acteur is Sandro dramadocent en sinds 2007 werk hij als trainingsacteur. Hij werkt voor verschillende trainingsbureaus die communicatie- en agressietrainingen verzorgen voor onder andere politieagenten, docenten, hulpverleners en winkeliers.

 
Credits:
Een Lab Z productie 
Concept en spel: Sandro Lima 
DJ: Adison Dos Reis 
Eindregie: Kaja van Bruggen
Productie: Neshon Venetiaan

Show in Dutch