Kennismakingsworkshop Storytelling

Docent: Sahand Sahebdivani

 

THURSDAY 3 NOVEMBER

Duration: 180 min

Start: 13:30

Eind: 16:30

Prijs: € 45

Leer de basisvaardigheden voor het vertellen van een goed verhaal

 

Over de workshop:

Op onze eerste complete festivaldag, kun je meedoen met een kennismakingsworkshop Storytelling. Voorkennis is niet nodig! In drie spannende uren leert Sahand Sahebdivani je de basisvaardigheden in het vertellen van verhalen. Hij moedigt je aan om je nieuwsgierig op te stellen, verhalen verder te verkennen en meer te weten te komen over je eigen verlangens.

 

Bio:

Sahand Sahebdivani (1980) is co-directeur van the Amsterdam Storytelling Festival en de bekendste verteller van Nederland. Hij staat op vele nationale en internationale podia met solo-shows, voorstellingen die hij heeft gemaakt met Raphael Rodan en in grotere ensembles. In 2004 richtte hij de Mezrab op dat sindsdien is uitgegroeid tot een van de belangrijkste vertelcafé’s ter wereld. Sahand kwam op driejarige leeftijd als vluchteling van de oorlog tussen Iran en Irak in Nederland aan. De ervaringen van hem en zijn familie vormen de basis van het grootste deel van zijn werk.

Workshop in het Nederlands

13:30-16:30Price: € 45Kennismakingsworkshop StorytellingLeer de basisvaardigheden voor het vertellen van een goed verhaal