EN
Storytelling comes to your neighbourhood

Storytelling comes to your neighbourhood

Op de openingsdag duiken we met het Festival de buurt in met de feestelijke opening in winkelgebied Centrum Nieuw-West van het project Een Kopje Suiker van Riet Mellink en Kirsten Roosendaal. Riet en Kirsten spraken vrouwen van allerlei leeftijden en afkomst uit Osdorp. De verhalen die daar uit voortkwamen vertellen over wat niet iedereen hardop zegt maar wat wel gedeelde zorgen zijn als het gaat over het samenleven in Osdorp. De installatie is een poging om het gesprek tussen deze verschillende vrouwen een nieuwe impuls te geven. De Dienst Sluiproutes en Omwegen neemt je mee op een denkbeeldige wandeling. Van het ene verhaal naar het andere schuif je bij De Dienst Sluiproutes en Omwegen aan bij de thee.

In de middag worden in OBA Bos en Lommer en OBA Mercatorplein verhalen verteld door Floor Soesbergen en Bastiaan de Zwitser. Dit programma is gratis toegankelijk. Tijden worden nog bekend gemaakt.

In de avond organiseren we een Nieuw-West Storytellingavond in Hotel Buiten met vertellers uit de buurt en het verhalenspel 360 verhalen.

Informatie

  • Aanvang: 1 november om 16:30
  • Duur: hele dag
  • Prijs: € gratis
  • Taal: Nederlands

Meer