EN
Stories of a black rockstar

Stories of a black rockstar

Stories of a Black Rockstar van de Nederlands Surinaamse muzikant en trainer Rivelino Rigters vertelt het (doorgaans waargebeurde) verhaal van een jongen uit Slotermeer die ondanks alles wist te bereiken wat hij wilde en die nu een voorbeeld wil zijn voor andere jongeren.

Rivelino Rigters is inmiddels een bekende zanger. Maar zijn weg daarheen was alles behalve makkelijk en smooth. Toen hij jong was wilde hij niet deugen en zat hij vaker op het politiebureau dan op school. Maar op zijn 15de veranderde dat en ging hij een ander leven leiden dat hem onder meer naar dezelfde jeugdinrichtingen bracht als in zijn eigen jeugd, maar nu niet als delinquent, maar als trainer en inspirator. 

Rivelino vertelt zijn eigen verhaal, afgewisseld met eigen nummers. Een aangrijpende voorstelling die weinigen onberoerd zal laten. 

Spel en muziek: Rivelino Rigters
Eindregie: Patrick Mathurin
Publiciteit: De Jonge Wolven
Zakelijke leiding en productie: Bureau Barel

Speciaal voor deze avond bieden een een passe partout aan met een kortingsprijs. Het is mogelijk om een passe partout te kopen voor de voorstelling Stories of a Black Rockstar en Tongue, Tied & Twisted voor slechts € 20,- (ipv € 25,- normaal). 

Informatie

  • Aanvang: 5 november om 17:00
  • Duur: 60 min
  • Prijs: € 10
  • Taal: Nederlands

Locatie

Verteld door

Meer