EN
Theater RAST

Theater RAST

In deze voorstelling komen vier verhalen van oudere Amsterdammers samen tot een tragikomische muzikale vertelling. De Italiaan Enrico Guiliano, Armeen Garabet en de geboren Amsterdammers Coby en Lien vertelden hun verhaal aan regisseur Celil Toksöz die hun verhalen samensmeedde tot een hartverwarmend geheel.

Het leven was niet altijd makkelijk voor hen. Ze verlangden en zochten alle vier naar genegenheid en liefde, maar de zoektocht was totaal verschillend. Enrico, Garabet, Coby en Lien zijn getekend en gegroefd, maar hun veerkracht, humor en levenslust was voldoende voeding voor Toksöz.

“We verzamelen en dragen de geschiedenis van mensen met levenservaring over, een geschiedenis die niet terug te vinden is op Google en die dus niet vanzelfsprekend (meer) wordt doorgegeven, maar die meer dan de moeite waard is om op te tekenen en mee te beleven als publiek, als wijk, als samenleving.”

In “Verhaal halen” maakt Theater RAST van het verhaal van de gewone Amsterdamse man en vrouw een bijzondere theatrale gebeurtenis.

Concept & Regie: Celil Toksöz

Regie-assistent: Kleo van Ostade

Spel: o.a. Brechtje Kat

Dramaturgie: Celine Buren

Voorstellingen

Meer info