3 november | 19:00-19:50 | podium MOZAIEK STUDIO | € 10.00

Bio

Een acteur, verhalenverteller, muzikant en vredesbouwer uit Beiroet, Libanon.

Hij trad op in tal van producties met meerdere regisseurs in Libanon, Europa, de VS, het Midden-Oosten en de Arabische Golf. Feghali is een van de eerste mensen die improvisatietheater naar Libanon bracht. Hij treedt hiermee al sinds 2009 op en geeft improvisatietheater trainingen over de hele wereld. In 2017 begon Feghali met het hosten en vertellen van verhalen tijdens het maandelijkse storytelling-evenement ‘Share Your Story’ in Beiroet. Sindsdien heeft hij tal van verhalen vertolkt tijdens storytelling-evenementen in bijvoorbeeld de Mezrab in Amsterdam.

De voorstelling Peer Gynt of Bourj Hammoud is zijn eerste volwaardige storytelling voorstelling die op een festival in première gaat.

Peer Gynt of Bourj Hammoud will be his first feature Storytelling Show premiering at the Festival.

Peer Gynt van Bourj Hammoud

Lengte: 60 minuten

Taal: Engels

Henrik Ibsen schreef het toneelstuk van Peer Gynt in 1867. Er zijn echter voor deze voorstelling al veel vertolkingen geweest van Peer Gynt en er zullen er nog veel meer volgen tot het einde der tijden … en waarschijnlijk nog daarna.

Peer Gynt van Bourj Hammoud is het verhaal van een van de Peer Gynt afkomstig uit de noordoostelijke buitenwijk van Beiroet, Bourj Hammoud, die op een innerlijke reis gaat om zijn ‘Solveig’ te vinden.