2 november | 19:30-21:15 | podium mozaiek studio | € 12.00

Bio’s

Peter Chand is een bekroonde internationale verhalenverteller, bekend om zijn unieke manier van het vertellen van verhalen uit moederland India. Peter vertelt meestal in Groot-Brittannië maar ook in onder meer Noorwegen, Frankrijk, Oostenrijk, Canada en Singapore. Hij groeide op met Punjabi als eerste taal en bezoekt regelmatig familie in de Punjab om volksverhalen te verzamelen.

Gorg Chand groeide op terwijl hij luisterde naar verhalen van zijn ouders en grootouders, zowel in Engeland als in India. Hij leerde deze complexe verhalen te ontrafelen en te vertalen. Fragmenten vormt hij om tot samenhangende verhalen die gemakkelijk te volgen zijn voor het publiek van vandaag, zonder hun hart, ziel en kern te verliezen.

Snakeskin

Taal: Engels

Lengte: 90 minuten + 15 minuten pauze

Geniet van een verzameling duistere, krachtige en doordachte slangenverhalen! Indiase mythen door broers Peter en Gorg Chand, die allebei een sterke connectie en liefde hebben voor verhalen uit hun moederland.

Eén van de verhalen is de mythe over de slangengod die de mensheid haar stem gaf. De slangengod wurmde zich door magie en sensualiteit in verschillende delen van het subcontinent.

SNAKESkin is een uniek en levendig stukje storytelling, tot leven gewekt door twee zeer bekwame en boeiende verhalenvertellers.