3 november | 15:00-16:00 | podium MOZAIEK STUDIO | € 10.00

Bio’s

Peter Chand is een bekroonde internationale verhalenverteller, bekend om zijn unieke manier van het vertellen van verhalen uit zijn moederland, India. Peter vertelt veel van zijn verhalen in Groot-Brittannië maar heeft ook opgetreden in onder meer Noorwegen, Frankrijk, Oostenrijk, Canada en Singapore. Hij groeide op met Punjabi als eerste taal en bezoekt nog steeds familie in de Punjab om volksverhalen te verzamelen.

Raphael Rodan is acteur, storyteller en workshopleider. Hij komt uit Israel, maar woont alweer enkele jaren in Amsterdam. In 2017 won hij de Amsterdam Fringe Award samen met Sahand Sahebdivan imet wie hij ook de Mezrab Storytelling school heeft opgericht. 

 

dreaming of wasps

Lengte: 60 minuten

Taal: Engels

Wat is de ware aard van jaloezie? Wat drijft ons tot woede wanneer we de angel van verraad voelen? En wie van ons is ooit helemaal immuun voor die donkere destructieve kracht?

Twee internationale artiesten proberen een aantal van deze vragen te beantwoorden. Deels door middel van traditionele verhalen, deels door persoonlijke verhalen én met de hulp van het publiek hopen zij een soort zelfhulpgroep op het podium te vormen!

Met krachtige en verontrustende verhalen uit hun respectievelijke Indiase en Joodse culturen verkennen Chand en Rodan de schaduwzijde van de liefde: de plek waar gekte ligt verborgen.