NL
Who are you when no one is looking

Who are you when no one is looking internationaal

WHO ARE YOU WHEN NO ONE IS LOOKING?  door Soula Notos (in het Engels)

Soula Notos is een komediante, actrice, storyteller en een theatermaakster. Ze heeft de theaterschool afgerond met de absurde western Doctor, where do the cowgirls dream about? Ze trad op in diverse toneelstukken: zoals haar eigen verhaal Heimwee, Radio Amigu (met Wijnand Stomp) en De Pensionado’s (op de Parade). Ze is lid van Het Comedyhuis en ze komt regelmatig als storyteller bij Mezrab. Ze maakte haar nationale tv-debuut gemaakt in 2011 met haar comedy minuut in de Nederlandse talkshow The Half Moon. Ook was ze de presentatrice van het tv-programma Gonzo.

 

Soula heeft nu haar eigen theaterstuk geschreven waarin ze vol zelfspot expressieve, energieke en poëtische verhalen verteld over opgroeien met verschillende labels en hoe daarmee om te gaan zonder je verstand te verliezen.

 

‘’Mensen vragen me altijd: ‘Waar komt jouw naam vandaan? Griekenland? Oh, ben je daar geboren? Nee? Nou, als je hier bent geboren, ook al is het in Goirle, dan ben je gewoon Nederlands.’ Klinkt goed, maar ben ik wel Nederlands? In welk verhaal heb ik geleefd toen jij niet keek? Naar welke verhalen luisterde ik? Wat vertelden ze mij thuis voordat ik naar bed ging?

"Zonder franje, recht op haar publiek. Een verhaal delen met mensen die daar naar luisteren, dat is alles." - de Volkskrant (over Heimwee)
“A no-frills play. Straightforward to her audience. Sharing a story with people who listen to it, that’s all.” – the Volkskrant about Homesick.

More info: www.soula.nl

Information

  • Starts: 29 october at 22:15
  • Duration: 60 minuten
  • Price: € 10
  • Language: Engels

Location

Told by

More